KONTORET HÅLLER KVÄLLSÖPPET

Tillsammans med vårt härliga team av medarbetare öppnar vi nu upp för er att nå oss även under kvällstid.

först i branschen?
Kanske är vi först i vårt led i branschen med detta initiativ för att anpassa oss till rådande situation med anledning av Covid-19, men vi hoppas att vi kan inspirera fler till liknande anpassning så att vi tillsammans kan upprätthålla tempot och affärerna i vår stimulerande och kreativa bransch.  

vi håller även kvällsöppet. 
Vi vet att många av er arbetar hemifrån och på många sätt försöker pussla ihop livet med familj, barn och arbete på bästa sätt. Vi vet därför att många av er behöver arbeta kvällar när sambon kommit hem för avlösning eller när barnen somnat. Vi sitter själva i samma situation och för att underlätta tillvaron för såväl er som vår personals familjer kommer vi från och med måndag 23 mars, och på obestämd tid, att förlänga öppettiderna och hålla kvällsöppet måndag till torsdag. Vi kommer finnas tillgängliga för alla er som vill eller behöver kontakta oss under kvällstid genom att såväl maila som ett ringa oss. Vi kommer hjälpa er med alla vardagliga frågor, såsom allt från order- till offertfrågor, hjälp med upphandlingar, leveransfrågor eller behov av bilder och annat material.

Vi kommer alltså från måndag 23 mars att förlänga arbetsdagen måndag till torsdag från klockan 08.00 till 21.00 och ni når oss under den tiden precis som vanligt. Känn ingen tvekan alls att ringa eller maila oss precis på samma sätt som ni gör under dagtid. Tillsammans gör vi obekväma arbetstider bekväma.

Våra kontaktuppgifter hittar ni här.


tillsammans skapar vi. 

“en bättre tillvaro i trivsamma miljöer skapar vi tillsammans”

kontakt och adresser.

+46 42-424 76 00
info@inoff.se

Postadress

Lilla Garnisongatan 36
254 67 Helsingborg

Besöksadress/Showroom

Lilla Garnisongatan 36
254 67 Helsingborg

Showroom

Johan & Nyström
Hantverkargatan 7
112 21 Stockholm

Showroom Göteborg

inoff inred ab
Anders Carlssons gata 12
411 90 Göteborg

Lager/returer

Månstorpsgatan 6
264 94 Klippan

Hemsida i samarbete med KalbyNet