Upplev våra möbler på ett helt nytt sätt

Med ett framgångsrikt halvår och en lyckad picknickturné bakom oss är vi nu redo att kicka igång en intensiv, spännande och inspirerande höst tillsammans med återförsäljare och arkitekter.  

Hur gör vi då det bäst? Såklart med en ny, (och lite annorlunda) men självklart Covid-säker, turné!

våra möbler i ett kulturhus nära dig.
Med nya produktmodeller, ett spännande upplägg och mycket glädje välkomnar vi er till en frukost, lunch eller middag i en kulturlokal nära dig. Ni kommer få ta del av inspirerande kreationer och kunna bekanta er med spännande produktnyheter i stora, charmiga lokaler. Det känns extra bra att kunna stödja de lokala kultur- och föreningslivet, som har tagit stor skada i sviterna av Covid-19. Samtidigt får vi tillgång till stora, luftiga lokaler där vi kan arrangera vårt event på ett säkert sätt helt anpassat utifrån rådande situation. I dessa tider är det viktigt att vi tillsammans hjälps åt för att minimera konsekvenserna.

dansa med tobbe och joe.
Vi har tänkt kreativt. Och lite annorlunda. Vi ska nämligen lära oss dansa! Ja, ni läste rätt. Och inte med vilka som helst, utan med Let´s Dance-Tobbe som danslärare och Covid-säkra Joe som partner. Men vem är då Joe?
Har vi tagit det ett (dans)steg för långt? Kanske. Vi vet inte hur detta komma sluta, så låt oss ta reda på det tillsammans. Men en sak är säker – vi kommer ha en väldigt rolig och givande stund ihop i en charmig kulturlokal nära dig.

KLICKA HÄR för att se vår inbjudningsfilm med Lets dance-Tobbe och vår säljare Mattias.

 

kontakt och adresser.

+46 42-424 76 00
info@inoff.se

Postadress

Lilla Garnisongatan 36
254 67 Helsingborg

Besöksadress/Showroom

Lilla Garnisongatan 36
254 67 Helsingborg

Showroom

Johan & Nyström
Hantverkargatan 7
112 21 Stockholm

Showroom Göteborg

inoff inred ab
Anders Carlssons gata 12
411 90 Göteborg

Lager/returer

Månstorpsgatan 6
264 94 Klippan

Hemsida i samarbete med KalbyNet