Ola Giertz tankar om mässan

Som formgivare är möbelmässan i Stockholm årets stora händelse,och möblerna man utvecklat och kämpat med under årets gång skall äntligen visas upp.

Det är en tillfredsställande känsla att se besökarna sitta i det som en gång varit ens tankar, och att få se dem interagera med möblerna.

Jag upplevde årets mässa väldigt positiv och fick väldigt bra respons på min modulsoffa Flipper. I detta projektet handlade det mycket om att skapa ett flexibelt sittande som kunde anpassas beroende på i vilken miljö man placerar möbeln, något som jag tycker vi lyckades väl med. Besökarna hade lätt för att se kombinationsmöjligheterna och ta till sig möbeln, vilket resulterade i många glada miner!

Mässveckan är alltid hektisk och fullspäckad, och utöver att representera sina alster i möbelproducenternas montrar så handlar det mycket om att hitta ny inspiration, träffa kollegor, ha möten, vimla på designmingel mm. Mycket jobb, men även en del nöje! En intensiv vecka är över för denna gången, nu börjar vardagen igen och arbetet med att försöka skapa en vackrare värld genom nya möbelidéer.

 

kontakt och adresser.

+46 42-424 76 00
info@inoff.se

Postadress

Lilla Garnisongatan 36
254 67 Helsingborg

Besöksadress/Showroom

Lilla Garnisongatan 36
254 67 Helsingborg

Showroom

Johan & Nyström
Hantverkargatan 7
112 21 Stockholm

Showroom Göteborg

inoff inred ab
Anders Carlssons gata 12
411 90 Göteborg

Lager/returer

Månstorpsgatan 6
264 94 Klippan

Hemsida i samarbete med KalbyNet