inoff
  • Friend, Support, Gear. Pluto

Tillsammans skapar vi trygga miljöer

På äldreboenden spenderar de äldre och personal stora delar av sin vardag – därför är det viktigt att skapa en hälsosam och säker miljö som bidrar till trygghet, harmoni och trivsamhet.  

Vi befinner oss i en utmanande tid och vi måste alla tillsammans hjälpas åt för att ta ansvar för våra medmänniskor, inte minst inom vård och omsorg. Nedan följer lite tips att använda sig av vid era framtida projekt inom omsorgen. Tillsammans kan vi göra skillnad.

rätt egenskaper för en säker miljö. 

Rengöring med desinfektionsmedel.
För en säker och ren miljö bör man välja en klädsel som klarar renhållning med desinfektionsmedel. I vårt sortiment finns det flera olika klädselmaterial såsom konstläder och vinyl som klarar dessa krav. Våra produkter inom caring-området kan dessutom anpassas så att även lackade och betsade träytor tål starkare rengöringsmedel.
 

Avtagbar klädsel.  
Alla våra sittmöbler som riktar sig till vård och omsorg har möjlighet till avtagbar klädsel på sitsen. Flera av de tyger som vi använder oss av kan tvättas i 60 grader och är dessutom miljömärkta med ECO label eller Öko-tex.

Ergonomi och användarvänlighet.
Det är viktigt att möblerna har funktioner som underlättar användningen för både boende och personal. Vi rekommenderar att man väljer möbler med glidhjul på framben, greppvänliga armstöd och Möbelfaktacertifierade produkter för att säkerställa kvalitén och hållfastheten.  

Urinväv. 
Som skydd för stoppningen och för en ökad hygien är det viktigt att ha möbler med fast urinväv. Det gör möbeln till en bra investering som kan användas under lång tid framöver. För alla våra produkter inom caring-området är urinväv standard eller finns som tillval.     

 

 

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Följ oss på Instagram


inoff inred ab • Box 82 • 282 03 Bjärnum • Sweden • T +46 451-77 53 60 • info@inoff.se