inoff

Förändring i vår säljorganisation

Mattias är nu anställd säljare i inoff och Kristoffer Karlsson, VD för inoff, övertar försäljningsansvaret i Norge.

Mattias har under flertalet år representerat inoff i Stockholm och på norra distriktet i form av säljagent i eget bolag. Utöver det distrikt Mattias tidigare haft kommer han även från och med idag 9 september ersätta Magnus Skogs, som varit vår representant på södra distriktet och i Norge.  Kristoffer Karlsson, VD för inoff, övertar försäljningsansvaret i Norge. Övergången från säljagenter till att ha försäljningsansvaret inom vår egen organisation är en strategisk förändring med ambitionen att komma ännu närmare er kunder och på så vis kunna fördjupa våra samarbeten ytterligare. Vi vill passa på att tacka Magnus för de år vi har samarbetat och önskar honom all lycka framöver.

Mattias och Kristoffer tillsammans med Anna och Jessica på kundservice, offerter, projektsälj och upphandlingar, kommer inom kort att kontakta er för att presentera sig själv och för att försöka planera in besök hos er. Utöver att få er att lära känna oss bättre så ser vi fram emot att få informera er vad som är på gång hos inoff, ge er ytterligare information om framtiden med inoff och hur vi kan utvecklas tillsammans i den tid som stundar präglad av ökade krav på flexibilitet, hållbarhet och ansvar för vår miljö.

Kontaktuppgifter
Kristoffer Karlsson
kristoffer.karlsson@inoff.se
+46 451-775364

Mattias Unander
mattias.unander@inoff.se
0702-107676
0451-775366 (ännu ej aktiverat)

Ni får gärna höra av er till oss om ni har frågor eller funderingar.

Mvh
Team inoff

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Följ oss på Instagram


inoff inred ab • Box 82 • 282 03 Bjärnum • Sweden • T +46 451-77 53 60 • info@inoff.se