inoff

Hösten startar med Designers Saturday

Nu är snart sommaren förbi och det är full fart igen. Vi är redo att kicka igång en intensiv, spännande och inspirerande höst tillsammans med er.

inoff kommer åter igen starta hösten med att delta på årets Designers Saturday i Oslo, 7-8 september. Ni hittar oss på Stoppested 5 hos Fora Form på Pilestredet 75C, tillsammans med varumärken som Cube Design, Ragnars, Bergersen Flis, Escoleia och Grohe.

Vi kommer visa flertalet av 2019 års nya och spännande produkter från såväl befintliga serier som helt nya modeller. Om ni inte har chansen att besöka oss i Oslo så håll utkik här på vår hemsida, när mässan är slut kommer vi publicera bilder från vår monter från årets mässa.

 

 Designer Saturday i Oslo är den enda nationella utställningen i Norge som är inriktad på möbler, textilier, belysning, golv och andra interiör- och designrelaterade produkter som riktar sig till såväl branschpersonal som den bredare designmedvetna allmänheten. Läs mer om Designer Saturday här. 

 

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Följ oss på Instagram


inoff inred ab • Box 82 • 282 03 Bjärnum • Sweden • T +46 451-77 53 60 • info@inoff.se