Tack till alla som besökte vår monter under Stockholm Furniture Fair

Stort tack till alla som besökte oss under Stockholm Furniture Fair 2020. Vi upplevde fem intensiva och otroligt roliga mässdagar med fantastiskt gensvar. Vi ser nu fram emot ett år där vi tillsammans skapar trivsamma miljöer. Uppföljningsarbetet efter mässan är i full gång och vi jobbar nu med att besöka er, besvara era konkreta förfrågningar samt skickar önskat material. Är det någon information ni saknar eller önskar provprodukt till er utställning eller projekt så tveka inte att höra av er till oss. 

Vår monter = återbruk 

Mycket av årets montermaterial har återanvänts i flera år och i största möjliga utsträckning kommer även årets material, inkl alla möbler, att återanvändas. Hållbarhet och cirkuläritet är viktigt för oss. Önskar ni några av våra möbler från vår monter i er utställning så tveka inte att höra av er till oss.

Återblick Social Hållbarhet SFF 2020.

Under mässveckan hade vi två inspirerande föreläsningar inom temat Social Hållbarhet som blev väldigt uppskattade av er besökare.

På onsdagen gästföreläste Ellinor Johansson och Caroline Larsson från Svenska Fotbollsförbundet om deras projekt ”Alla är olika – olika är bra”. De berättade om hur de arbetar för att alla ska kunna vara en del av svensk fotboll och dess betydelse för svenska samhället. Allas rätt att vara med är en av de viktigaste byggstenarna i svensk fotbollsvärdegrund. Läs mer om projektet här.

På torsdagen gästföreläste Torbjörn Svensson. Torbjörn berättade personligt om hur det är att en dag mitt i livet få beskedet att man har dövblindhet och överleva en medföljande livskris. Men också om hur man kan resa sig igen och att använda sina motgång till en styrka och skapa nya möjligheter. Klicka här för att läsa mer på Torbjörns hemsida.

Önskar ni att komma i kontakt med Torbjörn Svensson eller Ellinor Johansson och Caroline Larsson så hör av er till oss så hjälper vi er vidare.

Låt oss besöka er!

För att erbjuda er bästa service kommer vi gärna ut och besöker er och berättar mer om oss och hur vi kan hjälpa er i era inredningsprojekt, visa årets nya och spännande modeller samt prata om det som vi brinner lite extra för: Social hållbarhet.

Våra kontaktuppgifter hittar ni här.

Årets nya modeller.

solo.  
NYHET – Ny modell i serien.
Solo är en inbjudande loungefåtölj med hög rygg där fokus ligger på komfort, stil och funktion. Solo är stoppad med polyeter och stativet är kromat eller lackat. Möjligheterna är många. Dynan är avtagbar för att underlätta städning och det finns även möjlighet till en avtagbar nackkudde.
Läs mer om Solo här.

clara. 
NYHET – Ny serie.
Clara är en serie svenskproducerade sittmöbler bestående av fåtölj, tvåsits- och tresitssoffa. Benen görs i massiv björk och kan klarlackas eller vitbetsas, alternativt betsas i kundbets. De löstagbara dynorna består av avtagbart tyg och fästs med kardborre. Vidare kan dynorna väljas att levereras både med och utan urinväv. Mellan sits och rygg finns det en springa för att underlätta städning samt för att serien ska vara anpassad för exempelvis äldreomsorgen. Armstöden kläs med önskat tyg och överdrag finns som tillval. Ytterligare tillval är exempelvis glidhjul och nackkudde.
Läs mer om Clara här.

bizz. 
NYHET – Större urval av armstödsskydd.
Bizz är en stolserie som kan erhållas utan och med armstöd, och vid de tillfällen som man önskar armstöd så finns det olika alternativ på material och färg på armstödsskyddet. Stolen kan även erhållas med två olika höjder på rygg. Bizz är höj- och sänkbar och finns både med hjul och med glidfötter samt med möjlighet till tiltfunktion.
Läs mer om Bizz här.

support. 
NYHET – Möjlighet till träben.
Support är en svenskproducerad serie modulsoffor med god komfort, hög prisvärdhet och kompromisslös konstruktion. Med möjlighet till olika sitthöjder, storlekar och former, samt ben i metall, eller i trä som är nyhet från i år, skapas friheten att placera Support i den offentliga miljö du önskar. Support står för en medveten enkelhet och hög kvalitet. Support passar i blandade miljöer, från restauranger till lobbys och lounger.
Läs mer om Support här.

friend. 
NYHET – Möjlighet till träben.
Friend är en befintlig serie sittmöbler med stora möjligheter till flexibilitet. Friend är stoppad med polyeter och bjuder på hög komfort. Sedan tidigare har Friend funnits med ben i metall men nyhet i serien är att Friend nu även finns med ben i trä. Serien är lättplacerad och med sina mjuka former smälter den in i de flesta tänkbara miljöer.
Läs mer om Friend fåtölj här och Friend Lounge här.

kontakt och adresser.

+46 451-77 53 60
info@inoff.se

Postadress

Box 82
282 03 Bjärnum

Besöksadress/Showroom

Lilla Garnisongatan 36
254 67 Helsingborg

Showroom

Johan & Nyström
Hantverkargatan 7
112 21 Stockholm

Lager/returer

Tonvägen, port 8
282 61 Bjärnum

Hemsida i samarbete med KalbyNet